Ångerrätt, reklamationer och returer

Vid handel på Garagespecialisten webshop tillämpas Distans- och Hemförsäljningslagen samt Konsumentköplagen. Det innebär att du som privatperson har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan utan att behöva uppge någon speciell anledning. Meddela oss genom att skicka ett E-post till support@garagespecialisten.se inom 14 dagar efter det att du har mottagit varan du vill returnera. Vid retur på grund av ångerrätt och öppet köp står du som kund för frakten och de skador som kan uppstå under transporten. Varan som skickas tillbaka måste vara oskadad med obruten förpackning / teknisk plombering. Garagespecialisten ansvarar för fel som upptäcks inom 6 månader från att varan mottagits, samt att i annat fall ska du som kund kunna påvisa att felet förelåg vid leveransen för att reklamationen ska godkännas.

Om varan skall returneras på grund av en reklamation, bekostas returen av Garagespecialisten AB. Vi ersätter för material- och transport i en reklamationen. Kostnader för byte och arbete ersätts inte.

 

Viktigt!  Du skall kontakta oss via E-post och invänta ett ärendenummer som vi skickar till dig innan varan returneras. Ärendenumret måste alltid bifogas med varan annars kan vi inte acceptera returen.

Företag

Köpslagen tillämpas i de fall som näringsidkare handlar hos Garagespecialisten.

Shopping cart

0

No products in the cart.