IDO-PRO

Let the Numbers Do the Talking

IDO HOME

Anpassa IDO-PRO som är den optimala lösningen för industri och kommersiella byggnader. Alla delar i porten har noga valts ut och är grundligt testade för att se till att de är av högsta kvalitet.  IDO-PRO är CE-märkt och konstruerad för lång varig drift och intensiv användning. Max dörryta 48 kvm – vikt 660 kg.

Basic segmentas1000

40 mm

Basic (Italien) – Sluten konturpanel gjord av två stålstöd. Portbladen är gjorda av galvaniserat stål och har en unik geometri som förebygger böjningar / kross under stängning av dörren. Panelen är i enlighet med UNI EN 10326 och fylls med hög densitet (40 +/- 4 kg / m3) polyuretanskum. Denna panel har en patenterad design,  är extremt stark och har dessutom ett mycket lågt isolervärde på 0,53 W/m2K.

SH15 sarama420 0

420 mm

Överhöjd – standardhöjd. IDO – PRO lyftanläggning beror på dörrmått och överhöjden. Det finns 5 lyfttyper för IDO – PRO och vi kommer att välja den lyfttypen som passar dig bäst utifrån dina dörrmått och tak-överhöjd. 

SH15 sarama420 0
compact tension spring

25.000

Arbetscykler- IDO-PRO är utrustad med torsionsfjädrar. Fjädrarnas livslängd är mellan 25 000 och 50 000 öppnings- och stängningscykler. IDO-PRO har en 95-152 mm galvaniserade dragfjädrar. IDO-PRO portar är utrustade med fjäderbrottsskydd.

Begiai

2 mm

Tjockt galvaniserat stål. Vi gör alla anslutningar med specialutrustning med kall körteknik. Under tillverkningsprocessen använder vi inte svetsning så den skyddande elektropläteringsdelen av detaljerna förblir intakt. Designen är extremt robust och perfekt skyddad mot korrosion.

Begiai
Bild0

Dörr

Passagedörr. IDO-PRO kan utrustas med en passagedörr.

Shopping cart

0

No products in the cart.