Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest

Varför välja en garageport från Garagespecialisten

Att välja en ny garageport kan verka komplicerat och det finns så många olika typer av portar såsom slagportar, takskjutportar, rullportar och vipportar.  Vi kan inte berätta vilken port som passar dig men vi kan berätta om fördelarna med alla portar från Garagespecialisten. Det finns fyra huvudsakliga skäl att välja våra portar framför andra konkurrenter.

– Styrka

Båda Compact+ och IDO-PRO är byggda för att hålla. Portarna är utvecklade och utformade för att klara vårt skandinaviska klimat. Styrkan hos dessa dörrar kommer från deras 40 mm tjocka isolerade skumkärna i kombination med de patenterade port bladen. Isoleringen stabiliseras mellan de galvaniserade stålplåtarna som avslutas med en ytbehandling. De 40 mm tjocka panelerna och stålfästena säkerställer att dörren är ordentligt förankrad på plats och ger utmärkt skydd. Förutom stabiliteten ger isoleringen i panelerna optimal värmeisolering vilket hjälper dig att spara både energi och pengar.

– Säkerhet

Både Compact+ och IDO-PRO erbjuder utmärkt säkerhet för dig och din familj. Våra portar har maximal skydd tack vare täckta dragfjädrar och andra komponenter, vilket innebär att dina eller dina barns händer är säkra även när porten är i drift. Våra garageportar har en oerhört gedigen konstruktion samtidigt som de uppfyller säkerhetsdirektiven och är CE-märkta.

– Bekvämlighet

Garagespecialisten tillhandahåller prisvärda och konkurrenskraftiga garageportmotorer från King Gates som är kända för sin design och styrka. Det går inte att missa att King Gates motorer och lösningar är utvecklade med passion för att underlätta kundernas liv. Tack vare dessa garageportmotorer kan du med ett enda knapptryck låsa upp och öppna din garageport och på så sätt slipper du kliva ur bilen varje gång du ska köra in och ut. Kika gärna på deras produkter https://king-gates.com/en/

– Kvalitet

Du kan förvänta dig produkter med mycket hög kvalitet när du handlar hos Garagespecialisten. Vi har noga skannat av marknaden med anledning att ha kvalitetsprodukter. Vi har valt att samarbete med Idomus vars namn förknippas med säkerhet, kvalitet och uthållighet inom garageportindustrin. Genom att välja en Idomus garageport kan du vara säker på att du väljer en av de bästa på marknaden i relation till pris, kvalitet och säkerhet.

Vi hoppas att den här bloggen förklarar fördelarna med att välja en av Garagespecialisten garageportar framför en annan port på marknaden.

Garageport från garagespecialisten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Prenumerera
Webshop
articles
Fler inlägg

Shopping cart

0

No products in the cart.