Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest

Dina mått är viktigare än våra

En av många anledningar till att vi inte har ett lager är att vi vill erbjuda våra kunder flexibla lösningar och portar exakt efter deras behov och specifika mått. Du behöver ALDRIG anpassa din garageportsöppning efter ett visst standard mått, oavsett om det gäller nybyggnation eller byte från en gammal port till en ny från oss. Vi erbjuder dig hundraprocentig måttanpassning på alla våra portar, och NEJ, det kostar inte mer än en port med standard mått.

När man ska mäta hur stor takskjutport man behöver finns det ett antal begrepp som är viktiga att förstå. Alla storlekar i takskjutportar anges alltid i vad som kallas dagöppningsmått eller öppningsmått. Öppningsmåttet motsvarar hur stort hålet i väggen är, och anges alltid i millimeter [mm]. Till exempel innebär öppningsmåttet 2700×2100 att hålet i väggen, där takskjutporten ska passas in, är 2700 mm brett och 2100 mm högt.

Beskrivning:

Matning1

 

A= Öppningens bredd

B= Öppningens höjd

C och D= Fritt utrymme på sidorna (minst 90 mm för takskjutporten COMPACT+)

E= Övermått (minst 80 mm för takskjutporten COMPACT+ och utan portsöppnare)

F= Längd/djup (B + 700 mm)

Ovanstående mått är vad du behöver kontrollera och ta reda på innan du lägger upp din beställning via exempelvis formuläret anpassa garageport, men där behöver du endast ange (A) öppningens bredd och (B) öppnings höjd.

Se även denna korta videon som visar hur man tar mått på öppningens- höjd och bredd. Tryck här för att se videon >>

 

Visst är det enkelt!!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Prenumerera
Webshop
articles
Fler inlägg

Shopping cart

0

No products in the cart.