COMPACT+

Let the Numbers Do the Talking

Copy of Compact

Anpassa COMPACT+ som är den optimala lösningen för ditt garage när takhöjden för din port är minst [porthöjden + 80 mm]. Alla delar i porten har noga valts ut och är grundligt testade för att se till att de är av högsta kvalitet.  COMPACT+ har dessutom en elegant design och en stark konstruktion

Basic segmentas1000

40 mm

Basic (Italien) – Sluten konturpanel gjord av två stålstöd. Portbladen är gjorda av galvaniserat stål och har en unik geometri som förebygger böjningar / kross under stängning av dörren. Panelen är i enlighet med UNI EN 10326 och fylls med hög densitet (40 +/- 4 kg / m3) polyuretanskum. Denna panel har en patenterad design,  är extremt stark och har dessutom ett mycket lågt isolervärde på 0,53 W/m2K.

80mm

80 mm

Överhöjd – innertakets lägsta punk – övre karmen i portöppningen. Tack vare en innovativ konstruktion kräver COMPACT+ en lägre överhöjd än många modeller på marknaden (min. 80mm). Installation går dessutom snabbare och är enkel. 

80mm
compact tension spring

15.000

Arbetscykler- En arbetscykel = porten öppnas och stängs. COMPACT+ har 32mm galvaniserade dragfjädrar. Det patenterade dubbla fjäder-i-fjäder systemet är i linje med DIN 17223 standard och skyddar dig mot skador vid ett eventuellt fjäderbrott.

Begiai

1.5 mm

Tjockt galvaniserat stål. Vi gör alla anslutningar med specialutrustning med kall körteknik. Under tillverkningsprocessen använder vi inte svetsning så den skyddande elektropläteringsdelen av detaljerna förblir intakt. Designen är extremt robust och perfekt skyddad mot korrosion.

Begiai

Shopping cart

0

No products in the cart.