Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest

Anpassa din takskjutport, enkelt och flexibelt!!

En välskött garageport sitter i ca 20 år, därför är det viktigt att du gör rätt val av garageporten och anpassar den till utseendet på ditt hus genom att välja mönster, ytskikt och färg. Du bör även välja den variant som löser de behov och önskemål du har när det gäller användningsområde och underhåll.

 

Mät portöppningen och anpassa efter dina specifika mått

Det är viktigt att du gör en noggrann mätning av portöppningen för att porten ska passa in. Garagespecialisten kan beställa din port exakt efter dina specifika mått. För att se priset på din måttbeställda port väljer du det största måttet som är närmast till dina mått, t.ex du ska beställa en port med följande mått: Bredd 2400 [mm] x Höjd 2070 [mm], då gör du följande val i formuläret anpassa COMPACT+, Bredd 2400 [mm] x Höjd [2100 [mm]. När du kommer till kassan, anger du dina specifika mått i rutan övrigt.

 

Val av Mönster

Du har möjlighet att välja mönster på din port. Hos Garagespecialisten kan du välja bland följande mönster:

1.1 2.1 3.1

 

Val av ytskikt

Våra portar är konstruerade och har ett skyddat ytskikt för att du ska kunna glädjas av din port länge. Men kom ihåg att anpassa ytskiktet och färgval till utseendet på ditt hus. Välj mellan följande ytskikt:

Stucco: En yta som är lämplig för moderna hus, ytan är fint strukturerad och prisvärd.

Woodgrain / Svag trästruktur: En prisvärd och robustyta med sågsnittmönster där enklare repor blir osynliga tack vare präglingen.

Slät: Den släta ytan är enkel att rengöra och passar alldeles utmärkt i moden arkitekt.

1.2 2.2 3.2

Färgval

Alla våra isolerade takskutportar levereras som standard i trafikvit [RAL 9016] samt finns att beställa i ytterligare 3 prisvärda standardkulörer, Antracitgrå [RAL 7016], Silvergrå [RAL 9006] och Sepia brun [RAL 8014]. Din takskjortport kan beställas i vilken RAL-kulör som helst mot ett tillägg.

 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Prenumerera
Webshop
articles
Fler inlägg

Shopping cart

0

No products in the cart.